ГоловнаПолітика

Нардепи зажадали реакції Деканоїдзе на факт співпраці "тітушок" і поліції в Києві

У Київраді зареєстровано проекти рішення про припинення незаконного будівництва

Нардепи зажадали реакції Деканоїдзе на факт співпраці "тітушок" і поліції в Києві
Хатия Деканоидзе
Фото: facebook.com/arsen.avakov

Народні депутати вимагають у голови Нацполіції Хатії Деканоїдзе реакції на факт співпраці "тітушок" і поліції в Дарницькому районі Києва.

Про це повідомив народний депутат Ігор Луценко на своїй сторінці в Facebook.

"Будемо вимагати від Деканоїдзе реакції на факт союзу дарницьких поліцейських і "тітушок", - написав він.

За словами Луценка, в Київраді депутати вранці 21 квітня заблокували трибуну. Було озвучено вимоги - зупинити підготовку до будівництва паркінгу на Михайлівській і припинити будівництво на Здолбунівській. Зареєстровано проекти відповідних рішень.

Нардеп зазначив, що його колеги-депутати Олена Шкрум і Олексій Рябчин останні півроку активно просувають проект облаштування скверу Небесної Сотні, який ініціювали громадські активісти.

"Олена Кондратюк теж займається містом", - додав Ігор Луценко.

Нагадаємо, 21 квітня в центрі Києва мітингувальники проти знесення незаконних МАФів влаштували акцію протесту біля будівлі Київської міської ради, вимагаючи зустрічі з владою. Учасники акції перекрили рух транспорту по центральній вулиці Хрещатик.

Пізніше в Київраді відбулася сутичка між невідомими людьми у камуфляжній формі, які перебували всередині Київради біля виходу, і депутатами фракції "Свобода". Конфлікт виник, коли депутати- "свободівці" намагалися дізнатися, яку організацію представляють невідомі особи в зеленій формі без розпізнавальних знаків, що були на першому поверсі Київради.

Поліція Києва повідомила про п'ятьох постраждалих. Серед них є депутати міськради і працівник поліції охорони. Затримано понад 50 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram