ГоловнаПолітика

ГПУ викликала Каська на допит у справі Загального суду ЄС за позовами Януковича

Екс-заступника генпрокурора викликали як свідка

ГПУ викликала Каська на допит у справі Загального суду ЄС за позовами Януковича
Виталий Касько
Фото: segodnya.ua

Генеральна прокуратура викликала екс-заступника генерального прокурора Віталія Каська на допит у ще одному кримінальному провадженні.

Про це повідомив сам Касько у Фейсбуці.

"Ви викликаєтесь (...) для допиту в якості свідка у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем при подачі заяв про процесуальну інтервенцію держави Україна у справі Загального суду Європейського Союзу за позовами Януковича В.Ф., Януковича В.В. та Януковича О.В. про часткове скасування рішення Ради Європейського суду від 05.03.2014", - йдеться у тексті повістки, яку оприлюднив Касько.

"Не за горами той час, коли ГПУ викличе мене на допит у справі про вбивство Кеннеді. А наразі так", - прокоментував Касько.

Нагадаємо, 11 квітня ГПУ висунула Каську підозру за частиною 4 статті 190 (шахрайство в особливо великих розмірах) та частини 4 статті 358 (підробка документів) Кримінального кодексу. Цю справу порушили 12 лютого, вона стосується отримання Каськом службових квартир. Суд призначив Каську запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.

Раніше ГПУ також викликала Каська на допит як свідка у справі про Майдан.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram