ГоловнаПолітика

Кисельов перейшов на телеканал 112

Авторська програма телеведучого побачить світ незабаром.

Кисельов перейшов на телеканал 112
Фото: http://mediananny.com

Телеведучий Євген Кисельов перейшов на телеканал "112.Україна", де буде вести свій новий проект.

Про це повідомила у вівторок прес-служба телеканалу.

Програма Кисельова буде "про політику - внутрішню і зовнішню, про важливі події тижня", сказав сам телеведучий.

Дату прем'єри, а також назву проекту оприлюднять найближчим часом.

Нагадаємо, Кисельов, який вів ток-шоу "Чорне дзеркало" на "Інтері", увечері 15 квітня в прямому ефірі заявив, що залишає канал.

Згідно з розслідуванням "Наших грошей", одним із бенефіціарів телеканалу 112 є екс-міністр МВС Віталій Захарченко, що перебуває в розшуку. Зв'язок із Захарченком простежується на рівні директора каналу Андрія Подщіпкова і колишнього креативного продюсера каналу Віктора Зубрицького. Перший значився радником голови правління Банку Ринкові Технології, який також належав Захарченку. Дружина Зубрицького Ольга до червня 2014-го володіла 99% компанії ТОВ "ТРК 112-ТВ", на яку записана супутникова ліцензія 112. Подщіпков і Зубрицький зв'язок із Захарченком заперечували.

Кисельов - громадянин Росії, працював телеведучим у цій країні до 2008 року.

Потім він переїхав в Україну, де працював головним редактором-консультантом телеканалу ТВі. З січня по вересень 2009 року - ведучий щотижневої інформаційно-аналітичної програми "Нагорі" (ТВі). З вересня 2009 року перейшов на "Інтер", де вів програму "Велика політика" до кінця 2012 року.

З лютого 2013 року - директор ТОВ "Національні інформаційні системи", яке виробляє програми "Новини", "Подробиці" та "Подробиці тижня" для "Інтера".

З 9 червня 2013 року - ведучий недільної програми "Подробиці тижня з Євгеном Кисельовим" ("Інтер").

2 жовтня 2013 року Кисельов подав у відставку з посади директора ТОВ "Національні інформаційні системи" і став штатним радником управляючого директора Group DF (належить Дмитру Фірташу) Бориса Краснянського.

З 16 травня 2014 року - ведучий щотижневого політичного ток-шоу "Чорне дзеркало" на "Інтері".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram