ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція засідання Ради

Нардепи розглянуть законопроект про приватну детективну діяльність

Сьогодні Верховна Рада розгляне законопроект №3726 про приватну детективну (розшукову) діяльність.

Про це йдеться у порядку денному роботи парламенту.

У першому читанні депутати мають намір розглянути законопроекти №2511а про продовження до 2017 року права інвалідів 2-ї групи на пенсію за інвалідністю за наявності страхового стажу та №2917 про організацію оздоровлення та відпочинку дітей і збереження мережі дитячих оздоровчих закладів.

У другому читанні заплановано розглянути законопроекти №2975 про надання батькам-вихователям дитячих будинків сімейного типу права на відпустку для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, №1076 про дозвіл громадянам, які проживають у гуртожитках і зареєстрованим у них понад 5 років, безкоштовно приватизувати відповідні приміщення, №1639 про дозвіл вагітним і тим, хто мають сімейні зобов'язання з дітьми до 3 років, звільнятися від випробувань для перевірки кваліфікації при укладенні трудового договору, №2426 про включення аліментів у список об'єктів індексації.

На вечірньому засіданні Рада має намір розглянути питання надання згоди на затримання та арешт судді і звільнення суддів.

Загало цього пленарного тижня 19-22 квітня депутати мають намір розглянути близько 50 законопроектів і проектів постанов.

Нагадаємо, жоден українець під час соцопитування не заявив, що цілком схвалює діяльність Верховної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram