ГоловнаПолітика

Полторак допустив звільнення 2/3 керівників Міноборони

Скоротять тих, хто не здатний швидко реагувати на загрози

Полторак допустив звільнення 2/3 керівників Міноборони
Фото: Сергей Нужненко

Міністр оборони України Степан Полторак допустив, що після перевірки профпридатності тих, хто служить і працює в Апараті Міністерства оборони України, може бути звільнено 2/3 керівних співробітників.

Про це міністр сказав 18 квітня під час брифінгу, повідомляє прес-служба Міноборони.

"Зараз ми перевіряємо професійну придатність всіх, хто служить і працює в Апараті Міністерства оборони України, кожного. На першому етапі це - керівники. І я думаю, що після перевірки профпридатності далеко не всі залишаться на своїх місцях, і 2/3 шукатимуть собі роботу", - заявив Степан Полторак.

Міністр розповів, що згодом відбудеться перевірка інших військовослужбовців та держслужбовців.

"Подивимося їх досягнення за рік, перевіримо професійну придатність. Після цього буде прийнято рішення про кількість департаментів, управлінь, визначено кількість тих, хто підлягає скороченню, і попрощаємося з ними. У тому числі і через те, що вони не здатні швидко реагувати на загрози, які сьогодні існують", - зазначив генерал армії України Степан Полторак.

Нагадаємо, за словами радника Президента Порошенка Юрія Бірюкова, в центральному апараті Міністерства оборони 15 з 25 начальників провалили атестацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram