ГоловнаПолітика

За новий Кабмін відповідальний БПП, - Тетерук

Президентська фракція повинна забезпечити 226 голосів.

За новий Кабмін відповідальний БПП, - Тетерук
Фото: Макс Требухов

Фракція "Народний фронт" у Верховній Раді продовжить свою роботу, спрямовану на ухвалення низки законів, необхідних для реформування країни і для європейської інтеграції.

Про це заявив перший заступник голови фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук у коментарі журналістам.

"Ми будемо робити все можливе, щоб у парламенті тривало ухвалення потрібних законів, так як це робилося нами вже півтора року. Я також хочу підкреслити, що наша фракція взагалі залишається керованою, на відміну від деяких наших колег", - сказав Тетерук.

"Ми бачимо неспроможність деяких фракцій, які спочатку взяли на себе політичну відповідальність, як це було прописано в коаліційній угоді, - будувати європейський вектор розвитку України. Тепер вони говорять що завгодно, в тому числі і про перевибори, які можуть зіграти на руку реваншистським силам. Про яку політичну відповідальність тут може йтися?" - наголосив народний депутат.

Андрій Тетерук також запевнив, що фракція готова працювати в новій коаліції і в повному складі голосувати за новий уряд і його програму.

"Ми готові брати відповідальність, кожен наш 81, плюс один (Парубій. - Ред.). Однак чи буде 226 голосів - залежить не від нас, а від фракції БПП, яка значною мірою ініціювала зміну уряду Арсенія Яценюка і тепер відповідальна за майбутнє нового Кабміну", - сказав депутат.

Перший заступник голови фракції "Народний фронт" також підкреслив, що його політична сила задоволена результатами діяльності прем'єр-міністра Арсенія Яценюка.

"Він заклав низку позитивних речей. Це позбавлення нас від енергетичної залежності від Росії, це процеси дерегуляції й увага до оборони. І що найважливіше - вперше цей уряд був послідовним, відповідальним і не боявся брати на себе відповідальність. Жоден інший прем'єр-міністр до цього не був здатний до цього, а лише займався популізмом і переділом державного майна", - резюмував Андрій Тетерук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram