ГоловнаПолітика

Милобог назвав скандальний аудіозапис провокацією з боку Семенченка

Другою людиною на запису нібито є людина з оточення Семенченка.

Милобог назвав скандальний аудіозапис провокацією з боку Семенченка
Юрий Милобог
Фото: www.radiosvoboda.org

Колишній кандидат у мери Кривого Рогу Юрій Милобог заявив, що запис, на якому він веде перемовини про отримання грошей від свого суперника Юрія Вілкула, - нарізаний, і за цим стоїть нардеп Семен Семенченко.

Відповідаючи на запитання, що саме на запису відповідає дійсності, Милобог в ефірі телеканалу 112 сказав: "Крім голосу, більше нічого".

"Хто це влаштував, я знаю. Ідентифікуйте цю другу людину [на запису], і виявиться, що це людина з найближчого оточення Семенченка", - додав Милобог

За його словами, запис було зроблено восени 2015 року, відразу ж після другого туру виборів мера Кривого Рогу, і він мав на меті зняти Милобога з виборів.

"Зробили цю нарізку і попросили в ультимативній формі не йти на вибори... Ті люди, які весь час мене компрометували і весь час вели зі мною задушевні розмови, - це все люди, які були біля Семенченка, які допомагали йому фінансово", - сказав Милобог.

При цьому він заперечує, що вів переговори з Вілкулом про суму відступних.

"З Вілкулом я ні про що не домовлявся", - заявив Милобог.

Нагадаємо, 3 квітня політрада "Самопомочі" виключила з партії голову Криворізького відділення Юрія Милобога. Причиною став запис розмови Милобога, на якому той обговорює з невідомим суму відступних, які повинен дати його суперник Юрій Вілкул в обмін на припинення боротьби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram