ГоловнаПолітика

Україна йде до ренесансу "регіоналів", - нардеп Гузь

Народний обранець обурений діями Генпрокуратури

Україна йде до ренесансу "регіоналів", - нардеп Гузь
Игорь Гузь
Фото: http://www.volynnews.com

Рішення Генеральної прокуратури про закриття кримінального провадження проти колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова щодо розпалювання міжнаціональної ворожнечі, нагадує ренесанс "регіоналів" у 2005-2006 роках за президентства Віктора Ющенка.

Про це заявив народний депутат "Народного фронту" Ігор Гузь.

"Дії Генеральної прокуратури викликають перманентний шок. Варто зазначити, що рішення про закриття справи проти одіозного "регіонала" Олександра Єфремова ГПУ ухвалила на основі експертизи такого собі "лінгвіста" Ірини Зайцевої, відомої відверто проросійськими поглядами і дружбою з одіозними персонами на кшталт Вадима Колесніченка. Слідчих не збентежив той факт, що Зайцева - наближена особа до Єфремова, і свого часу двічі обиралася депутатом Луганської облради від Партії регіонів", - підкреслив Гузь.

"Я вже не кажу про рішення суду про припинення розшуку Юри Єнакіївського, яке стало плювком в душі тих, хто стояв на Майдані", - обурився народний депутат, ще раз нагадавши, що люстрацію корумпованого наскрізь суддівського корпусу і далі відкладають у довгий ящик.

"Нинішня історія з несподіваним рішенням Генеральної прокуратури про закриття кримінального провадження проти Єфремова дуже нагадує часи раннього Ющенка. У 2005-2006 році всі чекали, що представники колишньої влади нарешті отримають покарання. Втім, наступні два роки пройшли вхолосту: ніхто за ґрати так і не сів, а цей час став періодом "ренесансу" для Партії регіонів. Чим це все закінчилося? Перемогою Віктора Януковича і абсолютною монополізацією влади "регіоналами". Сподіваємося, президент нарешті запропонує генпрокурора, який впорається з проблемою безкарності представників режиму Януковича", - зазначив він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram