ГоловнаПолітика

Ukraine Todау з 1 квітня припинить телемовлення

Телеканал зосередиться на роботі в Інтернеті

Ukraine Todау з 1 квітня припинить телемовлення
Ukraine Todау
Фото: watcher.com.ua

Телеканал Ukraine Todау, що входить до медіа-групи "1+1" бізнесмена Ігоря Коломойського, з 1 квітня припинить телевізійне мовлення і зосередиться на діяльності в Інтернеті.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"За період роботи над проектом ми дуже добре зрозуміли свою цільову аудиторію, її смаки та джерела отримання інформації. Для нас очевидно, що робота в Інтернеті наразі є пріоритетною і більш ефективною. Саме там ми продовжимо роботу над наявними проектами і будемо реалізовувати нові", - заявила гендиректор телеканалу Тетяна Пушнова.

За її словами, на цей момент розглядається можливість залишити невеликий англомовний дайджест на телеканалі 1+1 International.

"З самого початку це був великий соціальний проект нашої медіа-групи. Однак ми розуміємо, що подальший розвиток вимагає значно більших інвестицій", - зазначила Пушнова.

Вона також додала, що співробітникам телеканалу (близько 30 осіб) будуть шукати місце всередині медіа-групи.

"Ми будемо автоматизувати сайт, збільшувати його штат, і досвід тих, хто працював у телевізійному продакшн, також важливий", - зазначила Пушнова.

Нагадаємо, міжнародний новинний телеканал Ukraine Today отримав ліцензію на супутникове мовлення у серпні 2014 року. У травні 2015 року Ukraine Today також розпочав мовлення в Німеччині - в базовому кабельному пакеті.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram