ГоловнаПолітика

На виборах у Кривому Розі фіксують підвезення виборців - ОПОРА

Крім того, виборцям, що проголосували, дають гроші.

 На виборах у Кривому Розі фіксують підвезення виборців - ОПОРА
В Кривом Роге фиксируют подвоз избирателей
Фото: oporaua.org

Громадянська мережа ОПОРА зафіксувала на позачергових виборах у Кривому Розі підвезення виборців на дільниці.

Про це повідомляється на сайті організації.

Спостерігачі відзначають, що підвозять виборців пенсійного віку в різних районах міста. Такі випадки зафіксовані на ДВК №121723 (Тернівський район), 121512 (Довгинцівський район), 121621 (Інгулецький район).

Після того, як люди проголосували, вони повертаються в автобуси, стверджують в ОПОРІ.

Секретар дільничної виборчої комісії ДВК №121723 та водій автобуса запевнили, що підвезення організували з ініціативи міськвиконкому. Є також інформація, що це ініціатива Пенсійного фонду. В ОПОРІ з'ясували, що замовником послуг автобусів є Міська організація ветеранів. Для перевірки факту ймовірного підкупу виборців спостерігачі звернулися в поліцію.

Крім того ОПОРА повідомляє, що спостерігачі зафіксували як виборцям на позачергових виборах міського голови в Кривому Розі роздають гроші біля дільниці.

На дільниці виборчої комісії №121627 у Інгулецькому районі в приміщенні школи №59 помічено, що після голосування виборець отримав гроші.

Біля дільниці був помічений автомобіль ВАЗ 2104 (д.н. 397-96АЕ) синього кольору. Після того, як виборець вийшов з дільниці, він підійшов до двох людей, і потім вони разом пішли до цієї машини, де виборець і отримав гроші.

Нагадаємо, сьогодні в Кривому Розі проходять позачергові вибори мера. Всі виборчі дільниці в Кривому Розі вчасно почали свою роботу. Грубих порушень не зафіксовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram