ГоловнаСвіт
Спецтема
Россия

У Ростові-на-Дону через загрозу вибуху евакуювали відвідувачів аеропорту і трьох вокзалів

У будівлі аеропорту була виявлена безхазяйна сумка

У Ростові-на-Дону через загрозу вибуху евакуювали відвідувачів аеропорту і трьох вокзалів
Фото: donnews.ru

У Ростові-на-Дону (Росія) 23 березня евакуювали відвідувачів аеровокзалу через виявлення безхазяйної сумки. На вимогу поліції також проведена евакуація пасажирів у головному залізничному, приміському та автовокзалі Ростова-на-Дону.

Про це повідомляє Інтерфакс.

"У будівлі аеропорту була виявлена безхазяйна сумка, яка викликала підозру у поліцейських, на місце негайно викликано посилення для перевірки об'єкта", - повідомило джерело агентства в екстрених службах. Кінологи та співробітники вибухотехнічної служби поліції досліджують знахідку.

Схожа ситуація склалася і на вокзалах.

"Зараз будівлі всіх трьох вокзалів опустіли. Їх території оточені поліцією. Біля будівлі Головного вокзалу міститься вибухотехнічний спецавтомобіль поліції. Навколо будівлі перебувають кінологи зі собаками", - зазначає кореспондент агентства.

Як повідомляється, дзвінок про наявність на одному з вокзалів саморобного вибухового пристрою поступив від анонімного джерела. Пізніше джерело уточнило, що на вокзалах нічого підозрілого не виявили.

Нагадаємо, кілька днів тому в російському Ростові-на-Дону затримали неповнолітнього громадянина України, якого підозрюють у підготовці теракту. У російському МВС стверджують, що хлопець самостійно виготовив бомбу і шукав "потенційні об'єкти" для здійснення підриву.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram