ГоловнаПолітика

Інформації про громадян України серед жертв терактів у Брюсселі не надходило, - МЗС

Попередні дані про громадянство загиблих і постраждалих буде оприлюднено вранці 23 березня

Інформації про громадян України серед жертв терактів у Брюсселі не надходило, - МЗС

Міністерство закордонних справ не має інформації про наявність громадян України серед постраждалих через теракти в Брюсселі (Бельгія).

Про це інформує департамент консульської служби МЗС у Facebook

"Станом на 18:30 сьогодні інформації про наявність громадян України серед жертв серії вибухів у Брюсселі в МЗС України не надходило", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що посольство України в Бельгії постійно відстежує ситуацію і перебуває в контакті з кризовим центром МЗС Бельгії і бельгійськими правоохоронними органами на предмет можливої наявності серед постраждалих громадян України.

Як повідомили представники бельгійського кризового центру, попередні дані про громадянство загиблих і постраждалих унаслідок цих трагічних подій буде оприлюднено вранці 23 березня.

За наявною в МЗС інформацією, повітряний рух у міжнародному аеропорту Брюсселя буде закритим принаймні до 12:00 23 березня.

Нагадаємо, у вівторок, 22 березня, в Брюсселі пролунали відразу три вибухи. За даними пожежної служби Брюсселя, загалом унаслідок терактів постраждали 212 осіб. Із них 30 отримали критичні опіки або поранення, 96 серйозно поранені, ще 86 отримали легкі поранення і поранення середньої тяжкості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram