ГоловнаПолітика

Від Президента залежить, продовжує країна реформи чи стає на паузу, - Бурбак

У "Народному фронті" прокоментували заяву Луценка.

Від Президента залежить, продовжує країна реформи чи стає на паузу, - Бурбак
Максим Бурбак
Фото: www.dyvys.in

Лідер фракції БПП "Солідарність" Юрій Луценко потроху втрачає розуміння реалій. Так керівник парламентської фракції "Народний фронт" Максим Бурбак прокоментував заяву Юрія Луценка про те, що прем'єр-міністр України повинен самостійно подати у відставку.

"Часом таке враження, що окремим представникам українського політикуму видали одну заїжджену платівку. Я не маю на увазі шановного Юрія Віталійовича, але, здається, почуття міри почала підводити його. Може, він запрацювався і повторює одне й те саме як мантру", - заявив Бурбак, повідомляє прес-служба партії.

За його словами, вчора опублікували інтерв'ю прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, що містить звернення до Президента Україна і членів парламентської коаліції з пропозицією або дати можливість працювати з оновленим урядом, або відправити його у відставку і не торпедувати роботу.

"Це чітка і зрозуміла позиція. Президент має найбільшу фракцію в парламенті. Фактично сьогодні від його волі залежить, країна продовжує реформи чи стає на паузу. І Юрій Луценко сьогодні є лідером цієї фракції. Від президента Президента залежить, країна продовжує розвиватися чи опановує сценарій 2005 року", - зазначив Максим Бурбак.

"М'яч на полі Президента і коаліції, які повинні взяти на себе політичну відповідальність. Панові Луценку варто сходити в Адміністрацію, узгодити там рішення всієї своєї фракції й оголосити його країні, а не правити балачки", - резюмував лідер фракції "Народний фронт".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram