ГоловнаСуспільствоВійна

Голову цивільного корпусу "Азов-Крим" Краснова ушпиталили із зали суду

Захист заявив про відвід судді Малиновської

Керівника цивільного корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова ушпиталили із зали Шевченківського районного суду Києва.

Про це повідомив кореспондент LB.ua з місця подій.

За його словами, близько 15:30 за Красновим приїхала "карета" швидкої допомоги. Лікарі діагностували у нього гіпертонічний криз, тиск 160 на 100. Також у нього, ймовірно, зламані ребра і травма правого голеностопа.

Раніше захист Краснова заявив про відвід судді Валентини Малиновської. Після цього суддя пішла в дорадчу кімнату для ухвалення рішення.

Далі засідання триватиме без Краснова.

Нагадаємо, 28 лютого співробітники СБУ затримали голову цивільного корпусу "Азов-Крим", бійця батальйону ОУН і учасника блокади Криму Станіслава Краснова. Його підозрюють у зберіганні зброї і вибухівки. Напередодні представник СБУ Олександр Ткачук заявив, що Краснов був завербований Росією, його затримали після закладення до схованки 42 кілограмів вибухівки.

1 березня суд не зміг обрати для Краснова запобіжний захід. Суддя оголосила перерву в засіданні до 2 березня для надання медичної допомоги затриманому. У ніч на середу Краснова відпустили з-під варти у зв'язку з тим, що закінчився триденний термін затримання.

Тим часом СБУ оприлюднила аудіозапис переговорів Краснова з якимось чоловіком, який, як стверджує спецслужба, є його російським куратором.

Представники "Азова" влаштували акції протесту біля СБУ та будівлі суду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram