ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві до +9 градусів

Температура повітря вночі -1...+1 градус.

Завтра в Києві до +9 градусів
Фото: karachidigest.com

3 березня в Києві буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +7...+9 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +3 ...- 3 градуси, вдень +4...+10 градусів, у Закарпатті до +14 градусів.

У Карпатах без істотних опадів, температура повітря вночі 0 ...- 5 градусів, вдень 0...+5 градусів.

У Моршині без істотних опадів, температура вночі 0 ...- 2 градуси, вдень +7...+9 градусів.

У Трускавці без істотних опадів, температура вночі 0 ...- 2 градуси, вдень +7...+9 градусів.

У Сваляві без істотних опадів, температура вночі 0...+2 градуси, вдень +10...+12 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...+3 градуси, вдень +3...+9 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень у Дніпропетровській, Кіровоградській, а місцями і в Полтавській областях дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...+6 градусів, удень +5...+11 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...+7 градусів, удень +6...+12 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1...+8 градусів, удень +6...+14 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень дощ, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +1...+8 градусів, удень +6...+14 градусів.

У Ялті вночі невеликий дощ, вдень дощ. Температура вночі +6...+8 градусів, удень +11...+13 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram