ГоловнаКультура

Вийшов другий тизер фільму "Крим. Як це було"

Прем'єра документальної стрічки відбудеться 14 березня

Вийшов другий тизер фільму "Крим. Як це було", який розповідає про події весни 2014 року. Документальна стрічка складається з трьох новел, кожна з яких присвячена одному з родів військ Військово-Морських сил України. Моряки, льотчики, морські піхотинці розповідають про участь у подіях весни 2014 року та особисті переживання. Другий тизер присвячено авіації.

Режисер фільму - Костянтин Кляцкін, оператор - Володимир Усик, режисер монтажу та звукорежисер - Павло Липа, композитор - Роман Вишневський, продюсер Олександра Братищенко, виконавчий продюсер - Сергій Малярчук.

Фільм створено за підтримки NATO Information and Documentation Centre. Партнери проекту - Український кризовий медіа-центр, Euro Maidan Canada, KWA Sound Production та Державне агентство України з питань кіно.

Прем'єрні покази "Крим. Як це було" почнуться 14 березня у Києві і закінчаться 23 березня в Одесі. Також покази і зустрічі зі знімальною групою відбудуться: 16 березня - у Маріуполі, 17 березня - у Дніпропетровську, 21 березня - у Херсоні, 22 березня - в Миколаєві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram