ГоловнаПолітика

Сергій Клюєв повинен заплатити дружині за розлучення 450 млн гривень

На початку лютого суд поділив майно подружжя.

Сергій Клюєв повинен заплатити дружині за розлучення 450 млн гривень

Депутат Верховної Ради Сергій Клюєв, який переховується від правосуддя, розлучається з дружиною, пишуть "Наші гроші" з посиланням на судовий реєстр.

5 лютого Обухівський райсуд Київської області поділив майно подружжя.

Зокрема він визнав право власності Ірини Клюєвої на будинок у селищі Козин (Обухівський район), а також земельну ділянку площею 8,23 га, розташовану там само. Також дружині Клюєва відійшов автомобіль Mercedes-Benc S500L 2007 року випуску. Сергієві Клюєву залишилися дві квартири (адрес не вказано), місце для паркування на підземній стоянці за адресою Мазепи, 10, а також акції австрійської компанії SLAV Handel, Vertretung und Beteiligung AG вартістю 575 тисяч євро.

При цьому Клюєв повинен виплатити дружині 451,5 млн гривень компенсації.

Поділ майна відбувся за позовом Ірини Клюєвої.

Нагадаємо, 28 січня 2016 року Верховна Рада підтримала подання про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання й арешт народного депутата Сергія Клюєва.

Його підозрюють у наданні неправомірної вигоди Вікторові Януковичу у вигляді безкоштовного користування будівлями та приміщеннями в урочищі Межигір'я, аби Янукович посприяв братам Клюєвим отримати посади і вести бізнес із використанням бюджетних коштів.

Клюєв перебуває під санкціями Європейського Союзу, термін яких збігає 6 березня 2016 року.

Депутат у розшуку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram