ГоловнаСуспільствоВійна

У Мар'їнку прибуло підкріплення спецназу та поліції

У прифронтове місто направили спецназ і поліцейських

У зв'язку зі ситуацією, що загострилася на лінії розмежування, в Мар'їнку прибули додаткові сили - бійці спецпідрозділу "Сокіл" і співробітники головного управління поліції Донецької області.

Про це повідомляє офіційний сайт облуправління Нацполіції.

"У прифронтовому місті в повній бойовій готовності перебувають спецназівці головного управління. Вони здійснюють контрдиверсійні заходи, спрямовані на припинення спроб проникнення розвідувально-диверсійних груп терористів, перевезення нелегальної зброї. Спецоперація проводиться на території Мар'їнки і Красногорівки", - йдеться в повідомленні.

Фото: npu.gov.ua

Фото: npu.gov.ua

Жителі міста, які вже почали роботу над відновленням мирного життя, знову опинилися під вогнем бойовиків "ДНР". У результаті лютневих обстрілів зруйновано кілька будинків на вулицях Шевченка, Жовтневій, Молодіжній. Важкі поранення отримав місцевий житель.

За фактами обстрілів з початку року відкрито 25 кримінальних проваджень за ст. 258 КК ("терористичний акт").

"Зараз поліція утримує стабільну оперативну обстановку в Мар'їнці, вулиці патрулюють посилені наряди", - наголошується в повідомленні.

Фото: npu.gov.ua

Нагадаємо, за даними штабу АТО, бойовики "ДНР" готуються до спроби захопити Мар'їнку. Як повідомляють очевидці, сили і техніку вони нарощують в окупованому Донецьку.

У зв'язку з цим група волонтерів "Вернись живим" розробляє план термінової евакуації мирних жителів у сусідні міста - Курахове та Красноармійськ. Також проводиться перевірка бомбосховищ у самій Мар'їнці, оскільки люди, що живуть уже півтора року на передовій, знову відмовляються залишати рідні домівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram