ГоловнаПолітика

Комітет ВР визнав роботу МОЗ незадовільною

Міністр не надав комітету план з реформування системи охорони здоров'я

Комітет ВР визнав роботу МОЗ незадовільною
Фото: dyvys.in

Комітет Верховної Ради з питань охорони здоров'я вважає незадовільною роботу Міністерства охорони здоров'я.

Про це інформують Українські Новини.

За ухвалення відповідного рішення на засіданні комітету за підсумками звіту міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі в межах звіту Кабінету Міністрів проголосували депутати Ольга Богомолець, Олег Мусій (обоє - "Блок Петра Порошенка"), Тетяна Бахтеєва та Ігор Шурма (обоє - "Опозиційний блок"), йдеться в повідомленні агентства.

При цьому Мусій зазначив, що за рік роботи в МОЗ не був створений Центр реформування, а також міністр не надав комітету план з реформування системи охорони здоров'я.

Також депутати відзначили, що Міністерство охорони здоров'я не достатньо часто проводить виїзні колегії в областях і недостатньо активне в розробці нормативних актів.

Нагадаємо, 9 лютого Генеральна прокуратура викликала на допит заступника голови Міністерства охорони здоров'я Ігоря Перегінця на допит у справі про зловживання службовим становищем під час проведення вакцинації проти поліомієліту.

5 лютого Міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі звинуватив народних депутатів з комітету охорони здоров'я в тому, що вони заробляли на держзакупівлі лікарських засобів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram