ГоловнаПолітика

Посли G7 вітають нові принципи роботи Кабміну

Велика сімка сподівається, що уряд буде сильним.

Посли G7 вітають нові принципи роботи Кабміну
Фото: http://eircenter.com

Посли країн Великої сімки (G7) вітають проголошення Кабінетом Міністрів України «Базових цілей і принципів публічної політики» 11 лютого 2016 року, особливо щодо повної нетерпимості до політичного втручання і корупції.

Про це йдеться в заяві послів країн G7 в Україні.

«Водночас впевнені, що чимало повинно бути здійснено для втілення цих принципів. Слова повинні бути втілені в дії», - наголошується в заяві.

Посли G7 (Канада, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Великобританія і США) висловили «повне зобов'язання підтримувати Україну в її реформаторських зусиллях і будуть продовжувати діяти разом на благо українського народу».

«Посли Групи семи висловлюють зобов'язання підтримувати сильний, об'єднаний, підзвітний і орієнтований на реформи Кабмін. Закликаємо політичні інститути України - Уряд, Адміністрацію Президента і (Верховну) Раду - діяти разом», - йдеться в заяві.

Нагадаємо, у четвер Кабмін назвав базові цілі і принципи публічної політики.

Вони проголосили повну нетерпимість до зволікання реформ, до втручання гілок влади в діяльність один одного, до корупції, неприпустимість незаконного та політично вмотивованого втручання правоохоронних і спеціальних органів у діяльність будь-яких органів державної влади.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram