ГоловнаСуспільствоЖиття

Життю Білецького, який потрапив у ДТП, нічого не загрожує, - "Азов"

Додаткові ребра жорсткості корпусу L200 унеможливили деформацію машини

Життю Білецького, який потрапив у ДТП, нічого не загрожує, - "Азов"
Фото: Макс Требухов

Життю депутата Верховної Ради, куратора полку "Азов" Андрія Білецького, який уночі 8 лютого потрапив у дорожньо-транспортну пригоду поблизу Дніпропетровська, нічого не загрожує.

Про це повідомляється на офіційній сторінці полку "Азов" "ВКонтакте".

Як зазначається, перший командир полку "Азов" Андрій Білецький потрапив у ДТП, повертаючись з розташування полку.

"На зворотному шляху народний депутат відвідав кілька осередків Цивільного корпусу "Азов" і прямував з Дніпропетровська в бік Києва. На одній із слизьких ділянок дороги машину занесло, в результаті чого вона злетіла з дороги і кілька разів перекинулася. Бойова машина L200, яка неодноразово рятувала бійцям "Азов" життя на фронті, не підвела і цього разу. Додаткові ребра жорсткості корпусу унеможливили деформацію машини. Андрій Білецький не отримав значних травм. Зараз його життю нічого не загрожує", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, в минулому році відбулося кілька ДТП за участю відомих добровольців АТО.  Так, в грудні біля Дніпропетровська розбилася машина з начальником медслужби "Правого сектору" Яною Зінкевич, у листопаді в Дніпропетровській області розбив автомобіль колишній боєць батальйону "Дніпро" Євген Терехов, відомий також як Титановий Джексон, а в жовтні колишній міністр юстиції, керівник штабу "Цивільного корпусу Азов" Роман Зварич потрапив у ДТП на трасі Київ - Чоп.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram