ГоловнаКультура

Джоуї з серіалу "Друзі" стане новим ведучим Top Gear

Метт Леблан утримує рекорд зі швидкості проходження кола на авто.

Джоуї з серіалу "Друзі" стане новим ведучим Top Gear
Ведущие Top Gear Мэтт Леблан, Крис Эванс и Стиг
Фото: bbc.com

Актор Метт Леблан, відомий за роллю Джоуї в серіалі "Друзі", стане одним із нових ведучих шоу Top Gear, яке знову вийде на екрани в травні 2016 року, повідомляє Бі-бі-сі.

Леблан стане першим ведучим Top Gear небританського походження за 39-річну історію шоу.

Леблан двічі з'являвся в епізодах Top Gear у рубриці "зірка в бюджетному авто" і досі утримує рекорд зі швидкості проходження кола.

Top Gear - одна з найпопулярніших автомобільних програм у світі, транслюється в більш ніж 100 країнах. Перший випуск було показано в 1977 році. Передача є одним із найбільш комерційно успішних шоу Бі-бі-сі.

У березні 2015 року ведучий Top Gear із 2002 року Джеремі Кларксон виявився причетним до скандалу. Під час зйомки чергового епізоду, за словами очевидців, Кларксон ударив продюсера програми. Ведучого відсторонили, а програма тимчасово перестала виходити в ефір. Шанувальники Кларксона зібрали 1 млн підписів на підтримку телеведучого і доставили їх у штаб-квартиру Бі-бі-сі в Лондоні на самохідній артилерійській установці. Але це не допомогло, і Бі-бі-сі не продовжила контракт із ведучим. Відсторонення Кларксона призвело до зменшення аудиторії телеканалу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram