ГоловнаПолітика

НФ здивувався новим обвинуваченням Саакашвілі на адресу Яценюка

Бурбак порадив голові Одеської ОДА "йти працювати".

НФ здивувався новим обвинуваченням Саакашвілі на адресу Яценюка
Фото: 24tv.ua

У партії "Народний фронт" "відверто здивувалися" сьогоднішній заяві Михайла Саакашвілі про причетність прем'єра Арсенія Яценюка до блокування заміни голів держпідприємств.

Відповідну заяву зробив голова фракції НФ Максим Бурбак, пише 112-й телеканал.

"Мене відкрито здивувала заява Саакашвілі. Він що, месія новий, чи що? Він голова Одеської ОДА, йдіть працюйте. Ви там зі снігом повинні боротися, дороги робити. Наприклад, у нашому комітеті подавали звіт про використання коштів для реабілітації учасників бойових дій в АТО. Є державна програма, куди виділилися гроші в повному обсязі на закупівлю квартир учасникам АТО. То Одеська ОДА не змогла. Отримавши гроші в липні місяці минулого року, не змогла до кінця року купити хоча б одну однокімнатну квартиру... Він захищає "етнічних українців". Не треба нас захищати, ми на Майдані все захистили, і ми можемо це зробити", - заявив Бурбак.

Саакашвілі сьогодні заявив, що всі пропозиції ради реформування держпідприємств блокуються "особисто прем'єр-міністром з подачі одного з лідерів фракції БПП-Солідарність в Раді - Ігоря Кононенка".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram