ГоловнаСуспільствоПодії

Одеський аеропорт закрили через снігопад

З початку доби зміг приземлитися і вилетіти тільки один літак.

Одеський аеропорт закрили через снігопад
Фото: dumskaya.net

Одеський аеропорт закрили через погану погоду, пише місцеве видання "Думская". У неділю прийняли тільки один літак авіакомпанії МАУ з Борисполя, який приземлився незабаром після півночі. Цей самий борт вилетів у зворотному напрямку вранці.

Інші рейси не виконуються. Скасовано вильоти до Варшави, Мінська, Києва, Відня і Стамбула. Не приземлилися заплановані рейси з цих самих міст.

Снігопад і пориви сильного бічного вітру до 22 м/с не дозволяють здійснити безпечну посадку. Вертикальна видимість - 30 метрів, що також значно менше за встановлений мінімум для одеського аеропорту.

Злітно-посадкову смугу розчищають, але інтенсивність наростання снігового покриву не дозволяє утримувати всю смугу в прийнятних для посадки умовах.

Віце-губернатор Одеської області Володимир Жмак у своєму Фейсбуці зазначив, що через погоду не працюють також Білгород-Дністровський, Усть-Дунайський, Південний порти.

Сильних опадів на півдні України очікують і завтра. Прогнозують північний вітер швидкістю 17-22 м/с, пориви - до 25 м/с.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram