ГоловнаКультура

"Майдан. Нерозказана історія" вибилася в лідери продажів у видавництві 2015 року

Книга посідає друге місце після "Аеропорту" Сергія Лойка.

"Майдан. Нерозказана історія" вибилася в лідери продажів у видавництві 2015 року

Книгу шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної "Майдан. Нерозказана історія" 2015 року продали тиражем 24 тис. примірників, і вона зайняла друге місце в рейтингу видавництва "Брайт Стар Паблішинг".

Про це на своїй сторінці у

фейсбуці написав видавець книги і директор видавництва "Брайт Стар Паблішинг" Дмитро Кириченко.

"Другою серед лідерів стала книга Соні Кошкіної "Майдан. Нерозказана історія" (українська та російська версії, загальний наклад - 24 тисячі примірників) - дивовижна хроніка, головне розслідування подій Революції гідності, в якому зібрано унікальні дані і відверті свідчення головних персонажів цієї історичної зими по обидва боки барикад. Лідер продажів і найбільш резонансна книга весни 2015 року", - написав він зокрема.

Нагадаємо, книга вийшла в лютому 2015 року українською та російською мовами. Протягом року її презентація пройшла в в Києві, Запоріжжі, у Львові, Черкасах, Дніпропетровську, Кривому Розі, в Одесі та ін. містах України, а також у Лондоні. Зараз готується видання книги за межами України.

Докладно про книгу можна прочитати на офіційному сайті - Maidanbook.com.ua. Придбати електронну її версію - на сайті Bookland.com.

Нагадаємо, в книзі подано відповіді на запитання про те, як планували і здійснювали розгін студентів; хто готував бійню на Банковій 1 грудня і спробу розгону Майдану 10 грудня; хто доправив із Росії в Україну "гуманітарний вантаж" - 13 тисяч гранат, які застосовували проти Майдану; який наказ отримали снайпери, виведені на позиції ще 14 лютого; хто розстрілював героїв Небесної сотні; якими були останні години Віктора Януковича як президента і хто допомагав йому здійснити втечу.

Зазначимо, що перше місце в топ-20 найпопулярніших книг видавництва "Брайт Стар Паблішинг" зайняв "Аеропорт" Сергія Лойка. До рейтингу увійшли також книги Тараса Березовця, Міли Іванцової, Надійка Гербіш, Ірини Славінської, Ганни Яременко та ін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram