ГоловнаПолітика

Чумак про намір Деркача подати на нього до суду дізнався від журналістів

Ініціативу колеги він сприйняв з посмішкою.

Чумак про намір Деркача подати на нього до суду дізнався від журналістів
Фото: 2000.ua

Народного депутата про ББЖ, заступник голови комітету з питань запобігання та боротьби з корупцією Віктора Чумака не лякає намір екс-регіонала Андрія Деркача подати на нього до суду для захисту честі та гідності.

Про це він заявив у коментарі LB.uа.

Нагадаємо, про бажання Деркача через суд спростувати пост Чумака у Фейсбуці стало відомо з авторського блогу, опублікованого на LB.ua. Віктор Чумак про це дізнався від журналістів і сприйняв новину з посмішкою.

"Я нічого такого не говорив, нічого не звинувачував. Написав у фейсбуці лише, що Деркач був автором поправки (до закону" про бюджет "- ред.), потім виправив і написав справжнього автора - Мисика. От і все. Хоче подавати до суду, нехай подає", - заявив Чумак.

Нагадаємо, під час свят з'ясувалося, що перед прийняттям закону про бюджет в документ хтось вніс правку, через яку система електронного декларування не запрацює раніше 2017 року. Віктор Чумак повідомив, що автором її є Андрій Деркач, а пізніше вніс виправлення.

Раніше передбачалося, що в квітні чиновники повинні будуть вносити свої декларації про доходи в детальну форму на спеціальному сайті. Це значно полегшило б обробку даних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram