ГоловнаКультура

Тарантіно вирішив зняти фільм жахів

Нова картина може бути присвячена гангстерам 1930-х років

Тарантіно вирішив зняти фільм жахів
Фото: EPA/UPG

Знаменитий голлівудський режисер Квентін Тарантіно заявив про свої нові плани зняти фільм жахів, втім, він подумує і про кримінальну драму.

Про це повідомляє Gazeta.ua.

За словами Тарантіно, його нова картина може бути присвячена гангстерам 1930-х років. Можливий варіант сюжету, в центрі якого - персонаж за кермом автомобіля, котрий шукає пригод. Крім того, режисера приваблює важкий хорор - такий як, наприклад, "Екзорцист".

Раніше повідомляли, що 52-річний Тарантіно не збирається зав'язувати з вестернами і готовий продовжити дослідження цього жанру. В інтерв'ю французькому виданню Premier він розповів, що хоче екранізувати роман Елмора Леонарда "39 ударів батогом". Дія роману розгортається 1972 року у в'язниці міста Юма. У центрі сюжету - двоє в'язнів, засуджених довічно, - чорношкірий Гарольд Джексон і наполовину індіанець апачі Реймонд Сан Карлос. Герої не мали теплих почуттів один до одного, але стають союзниками після того, як їм пропонують помилування в обмін на затримання п'ятьох найнебезпечніших злочинців Аризони.

Тарантіно двічі вигравав премії "Оскар" і "Золотий глобус" - за сценарії до фільмів "Кримінальне чтиво" і "Джанго звільнений". Його стрічка "Кримінальне чтиво" отримала "Золоту пальмову гілку" Каннського фестивалю. Крім того, режисер зняв такі картини, як "Убити Білла", "Безславні виродки", "Скажені пси" і "Чотири кімнати".

Нагадаємо, новий фільм Тарантіно "Мерзенна вісімка" вийде в прокат 14 січня 2016 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram