ГоловнаСуспільствоЖиття

Яценюк доручив створити інтерактивну карту стану доріг в Україні

Прем'єр закликав громадян повідомляти в соцмережах "як місцева влада чистить вулиці чи не чистить"

Яценюк доручив створити інтерактивну карту стану доріг в Україні
Фото: facebook.com/yatsenyuk.arseniy

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив керівнику Національної поліції України Хатіі Деканоїдзе та голові "Укравтодору" Андрію Батищеву створити інтерактивну карту стану на дорогах у всіх областях України.

Про це голова уряду сказав на засіданні Міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у п'ятницю, 8 січня, інформує департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

"Прошу зробити інтерактивну карту для того, щоб громадяни могли вільно отримувати доступ до інформації, на яких дорогах яка ситуація. Щоб ми поділили на три категорії - червона, помаранчева і зелена. Зелена - де можна вільно пересуватися, помаранчева і червона - де є проблеми", - зауважив Яценюк.

Він також звернувся до громадян надавати інформацію, "як місцева влада чистить вулиці чи не чистить", і публікувати відповідні фото в соцмережах.

Як повідомлялося, між селами Милятичі і Товщів Пустомитівського району Львівської області ями на не ремонтованій 10 років дорозі засипали лампочками розжарювання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram