ГоловнаСуспільствоВійна

Доба в зоні АТО минула без втрат

Інтенсивність боїв впала

 Доба в зоні АТО минула без втрат
Фото: www.facebook.com/uacrisis

У вівторок, 29 грудня, унаслідок бойових дій на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

Про це повідомив речник з питань АТО Андрій Лисенко на брифінгу.

На Луганському напрямку вчора бойові дії не велися.

На Донецькому напрямку, як і раніше, на Світлодарській дузі активно працюють ворожі снайпери. Учора поблизу сел. Луганське зафіксували два такі епізоди - в темну і світлу пору доби. Також противник обстріляв з кулемета укріплені позиції сил АТО на південь від сусіднього с. Троїцьке.

На північних околицях Горлівки вчора було абсолютно спокійно.

Поблизу Новгородського і сіл між Горлівкою та Ясинуватою також зафіксовано серію ворожих провокацій, переважно з використанням стрілецької зброї.

У районі Донецького аеропорту тривають бойові дії низької інтенсивності. Найбільша кількість ворожих обстрілів вчора була в Опитному і Пісках. Важке озброєння противник не застосовує.

На Маріупольському напрямі противник двічі обстріляв українські позиції поблизу Мар'їнки. Вогонь вівся з гранатометів і стрілецької зброї і був прицільним. Також противник порушив режим тиші поблизу Докучаєвська, де бойовики близько 5 хвилин стріляли з кулемета.

Поблизу Костянтинівки зафіксовано політ ворожого БПЛА.

Нагадаємо, у вівторок, 29 грудня, бойовики на Донбасі 22 рази порушили режим тиші.

У середу, 30 грудня, лідери України, Росії, Німеччини і Франції в телефонному режимі продовжать на 2016 рік дію Мінських угод для мирного врегулювання на Донбасі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram