ГоловнаПолітика

ГПУ інкримінувала Корбану експропріацію агрофірми екс-міністра Клименка

Сільгосппідприємство "Чумаки" відібрали у "ворога держави".

ГПУ інкримінувала Корбану експропріацію агрофірми екс-міністра Клименка
Геннадий Корбан
Фото: dv-gazeta.info

Генеральна прокуратура розслідує кримінальне провадження за фактом рейдерських захоплень низки підприємств, зокрема сільгосппідприємства "Чумаки" і ТОВ "Інтерлізингвест", до вчинення яких може бути причетний Геннадій Корбан.

Про це повідомляє офіційний сайт ГПУ.

Окрім того, серед вилучених під час обшуків у Корбана матеріалів є записи, які можуть свідчити про перерозподіл коштів від підприємств, захоплених під час рейдерської діяльності.

"Так, згадуються окремі проекти під кодовими назвами «проект Чумаки», «Вагони», «Заправки», «Хлібозавод», зокрема інформація про витрати, вартості об'єктів, розподіл прибутків тощо", - додали в ГПУ.

Варто зазначити, що сільгосппідприємство "Чумаки" пов'язують з колишнім міністром доходів і зборів Олександром Клименком.

2014 року у фейсбуці з'явилася сторінка Геннадія Олеговича Наброка (якщо читати задом наперед, буде Корбан) з фотографією Корбана. На ній автор сторінки так описував телефонну розмову з Клименком про долю сільгосппідприємства "Чумаки":

Сторінку Наброка прорекламував у своєму фейсбуці Борис Філатов, проте незабаром її витерли. Зараз Корбан веде іншу сторінку в соцмережі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram