ГоловнаПолітика

Мосійчука перевели в реанімацію

Вранці самопочуття нардепа різко погіршилося

Мосійчука перевели в реанімацію
Фото: Сергей Нужненко

Народний депутат від фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук перебуває в реанімації Національного інституту хірургії та трансплантології ім. О. Шалімова.

Про це повідомили в прес-службі депутата, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Зараз лікарі встановили причину різкого погіршення стану здоров'я Мосійчука - це крововилив у шлунок. Йому надають необхідну допомогу", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, вранці через різке погіршення стану здоров'я, яке супроводжувалося втратою свідомості, Мосійчука перевели в реанімаційне відділення інституту Шалімова.

Нагадаємо, 17 вересня на засіданні парламенту генеральний прокурор Віктор Шокін попросив Верховну Раду зняти недоторканність із Мосійчука. Генпрокурор також надав парламенту відео, на якому Мосійчук розповідає про "розцінки" на депутатські запити. 18 жовтня суд заарештував його.

Мосійчука підозрюють у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених п'ятьма статтями Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. У ГПУ заявили, що Мосійчук зізнався в отриманні хабара, проте сам нардеп заявив, що зізнання зробив "під тортурами".

15 листопада термін арешту Мосійчука минув, після чого його відправили до лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram