ГоловнаПолітика

Корбана виписали з лікарні

Лікарі будуть спостерігати за його станом ще 7-10 днів

Корбана виписали з лікарні
Фото: Сергей Нужненко

Лідера партії "Укроп" Геннадія Корбана, якого 7 грудня госпіталізували з гіпертонічним кризом, сьогодні ввечері виписали з лікарні.

Про це повідомила головний лікар медичного центру "Клініка сімейної медицини" Людмила Леснічук, повідомляє офіційний сайт партії.

"Стан Геннадія Олеговича Корбана відносно задовільний і оцінюється як середнього ступеня тяжкості", - повідомила Леснічук.

За її словами, медики дозволили Корбану покинути клініку за умови продовження лікування в режимі домашнього стаціонару. За словами Леснічук, лікарі будуть спостерігати за його станом ще 7-10 днів.

Нагадаємо, 31 жовтня правоохоронці затримали Корбана за підозрою в створенні організованої злочинної групи, розкраданні коштів, викраденні людини і викрадення автомобіля. 2 листопада суд у Чернігові почав обирати йому запобіжний захід, але 3 листопада правоохоронці повторно затримали і відвезли підсудного до Києва для пред'явлення йому нової підозри в перешкоджанні виборчому процесу.

6 листопада суд помістив Корбана під домашній арешт і зобов'язав його носити електронний браслет спостереження до 1 січня 2016 року. Генпрокуратура наполягала на арешті підозрюваного.

У ніч проти 7 грудня лідера "Укропу" було госпіталізовано в дніпропетровську клініку з підозрою на ішемічну хворобу серця. При цьому лікарі заявили, що електронний браслет, який Корбан зобов'язаний носити відповідно до рішення суду, заважає проведенню діагностичних процедур.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram