ГоловнаПолітика

БПП вигнав Барну з фракції за напад на Яценюка (оновлено)

Луценко назвав нардепа неврівноваженим.

БПП вигнав Барну з фракції за напад на Яценюка (оновлено)
Фото: twitter.com/radio24_ua

Фракція Блоку Петра Порошенка вирішила виключити зі свого складу нардепа Олега Барну, який напав на Арсенія Яценюка під час його промови з трибуни парламенту.

Відразу після інциденту лідер фракції Юрій Луценко в кулуарах повідомив: "Виключення з фракції не буде". Він пообіцяв улаштувати розбір ситуації на засіданні фракції.

"Я вважаю це неприпустимими діями. Але, на жаль, потрібно чесно сказати, що атмосфера в залі провокувала психологічно неврівноважених людей. Олег Барна пройшов через фронт, і тому, на жаль, він занадто імпульсивний. Але це в жодному разі не є виправданням його вчинку", - повідомив Луценко.

Однак через півтори години після цього у твіттері БПП з'явилося повідомлення, що фракція більшістю голосів вирішила вигнати Барну.

Нагадаємо, Барна, який збирає підписи за відставку Яценюка, підійшов до трибуни і спробував підняти та винести Яценюка. Побачивши це, до трибуни підбігли депутати від "Народного фронту" і заступилися за прем'єра. Виникла бійка, в якій Яценюк не постраждав. Зате Барні дісталося серйозно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram