ГоловнаПолітика

ФК "Дніпро" спростував чутки про розпуск команди

"Послання президенту" виявилося журналістською вигадкою

ФК "Дніпро" спростував чутки про розпуск команди
Фото: http://weloveua.com/

Прес-служба футбольного клубу "Дніпро", що належить Ігорю Коломойському, спростувала чутки про розпуск команди.

"Багато ЗМІ поспішили розтиражувати новину про нібито розпуск команди «Дніпро», супроводжуючи її кричущими заголовками. У гірших традиціях відомого бородатого анекдоту історія з кожної передруком обростала новими подробицями, що не мають із дійсністю нічого спільного", - сказано в повідомленні на офіційному сайті клубу.

Чутки з'явилися після того, як видання sportarena.com передало слова головного тренера команди Мирона Маркевича. Той сказав, що після поразки "Дніпра" у неділю від "Волині" генеральний директор клубу Андрій Стеценко "збирав команду без тренерського складу і сказав футболістам: хто хоче - може йти".

На підставі цих слів низка інтернет-видань зробили висновок, що Коломойський розпускає команду. Видання ZN.UA з посиланням на джерело з близького кола Ігоря Коломойського навіть написало, що "це помста за втрату колишніх бізнес-можливостей в "Укрнафті" і "меседж, послання Президенту". У такій інтерпретації новина розійшлася у топових ЗМІ.

Тепер же на сайті ФК "Дніпро" оприлюднено пояснення Стеценка.

"Ні про який розпуск команди не йдеться. Дійсно, після матчу з «Волинню» я зустрівся з футболістами. Йшлося про те, що жодні проблеми, що виникають у житті кожного гравця або всього клубу, не повинні переноситися на поле. При цьому попросив футболістів чесно сказати, якщо когось щось не влаштовує. У такому разі ми будемо разом думати і разом знаходити якесь рішення, що влаштовує всі сторони. До речі, за дні, що минули після зборів, до мене ніхто з хлопців не звертався. Ще раз хочу підкреслити: «Дніпро» був, є і буде. Команду ніхто розпускати не збирається", - сказав гендиректор клубу.

Нагадаємо, ФК "Дніпро" - фіналіст Ліги Європи сезону 2014-2015 року. Цього року, втім, "Дніпро" не зміг подолати груповий етап цього єврокубка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram