ГоловнаПолітика

Кличко підшукав собі нового першого заступника

Столичний голова анонсував кадрові перестановки в мерії

Кличко підшукав собі нового першого заступника
Геннадий Плис
Фото: предоставлено пресс-службой

Мер Києва Віталій Кличко планує призначити своїм першим заступником Геннадія Пліса.

Про це повідомляє офіційний сайт мера.

"Геннадій Пліс працював у київській адміністрації керівником Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту. Людина досвідчена, професійна. Розраховую, що він зможе впоратися з тими проблемами, які сьогодні є", - зазначив Кличко.

Говорячи про кадрові зміни в мерії, він зазначив, що зміни торкнуться не тільки заступників голови КМДА, а також і директорів департаментів.

"Від нас кияни очікують ефективних швидких змін, результатів. Кожен має можливість реалізувати себе - якщо в нього не виходить, будемо шукати тих людей, які зможуть працювати більш ефективно. Тому кадрові зміни в мерії будуть. І не тільки на рівні заступників, а й на рівні керівників департаментів", - сказав Кличко.

Геннадій Пліс народився 20 травня 1967 року в Первомайську Луганської області.

Закінчив Луганський машинобудівний інститут, Академію ім. Ярослава Мудрого, а також Київський інститут інвестиційного менеджменту. Працював інженером-конструктором, а пізніше - референтом гендиректора Стахановського вагонобудівного заводу; обіймав керівні посади на шахтах "Свердловантрацит" і "Краснодонвугілля"; також був приватним підприємцем і фінансовим консультантом; у 2005-2006 роках працював у Міністерстві вугільної промисловості; у 2013-2014 роках очолював наглядову раду ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України".

З 2014 року працює в Київській міській державній адміністрації - спочатку радником радником голови КМДА, а пізніше - директором Департаменту внутрішнього фінансового контролю та аудиту Київської міської ради.

Нагадаємо, наприкінці листопада заступник голови КМДА Ігор Ніконов заявив, що йде у відставку і має намір зосередитися на реалізації великих інвестиційних проектів у столиці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram