ГоловнаПолітика

Онлайн-трансляція Ради

Перед депутатами виступить Байден.

У Верховній Раді розпочалося пленарне засідання. Перед депутатами виступить віце-президент США Джо Байден. Спікер Володимир Гройсман повідомив, що промова почнеться об 11:00.

У порядку денному засідання парламенту зазначено друге читання законопроекту №2334а про створення іномовної телерадіокомпанії Ukraine Tomorrow і 11 законопроектів, які стосуються питань аграрної політики.

Зокрема, у другому читанні заплановано розглянути законопроекти №2279 про заборону надання в користування земельних ділянок державної та комунальної власності без проведення конкурсних торгів (аукціонів), №2558а про скасування 22 дозвільних процедур і дозволів для здійснення господарської діяльності в агропромисловому комплексі, №1270 про врегулювання процедури передачі в користування відчужених для суспільних потреб земділянок.

Окрім того, порядком запропоновано депутатам розглянути в першому читанні необхідний для виконання плану лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України законопроект №3224 про ID-картки, які підтверджують громадянство, особу чи спеціальний статус.

Усього в порядок денний включено близько 40 законопроектів і проектів постанов для розгляду на пленарному засіданні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram