ГоловнаПолітика

Порошенко назвав боягузами втомлених від України європейців

Президент закликає Європу продовжувати боротися за Україну.

Порошенко назвав боягузами втомлених від України європейців
Фото: facebook.com/petroporoshenko/

Президент Петро Порошенко під час промови перед студентами в Нідерландах заявив, що противники євроінтеграції України в Європі - не євроскептики, а "євробоягузи".

"На жаль, зараз українцям доводиться платити за свій вибір кров'ю. Настрій у Європі, на жаль, теж інший. Багато європейців утомилися. У Європі, на жаль, чимало людей, які кажуть: віддайте Москві те, що вона хоче. Це - євроскептики і євробоягузи. Майбутнє Європи і майбутнє світу, в тому числі майбутнє України, належить хоробрим. Ми в Україні знаємо це, тому що знаємо хоробрість наших солдатів, їхню самовідданість. Є тонка червона лінія, яка відділяє нас від агресора, друга лінія захисту - це європейські санкції, які повинні підтримати українців у цей важкий час. Хоробрість - це Україна сьогодні", - сказав Порошенко.

Нагадаємо, 26-27 листопада Президент перебуває з візитом у Нідерландах. Під час візиту Україна і Нідерланди скоординували дії в розслідуванні катастрофи МН-17 і домовилися провести масштабний бізнес-форум. Порошенко також запросив короля Нідерландів відвідати Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram