ГоловнаПолітика

Парасюк зірвав брифінг прокурора в ГПУ

Депутат заявив, що він "перед Богом чистий"

Парасюк зірвав брифінг прокурора в ГПУ
Фото: Макс Левин

Нардеп Володимир Парасюк зірвав брифінг прокурора Владислава Куценка в Генеральній прокуратурі, на якому той розповідав про те, як Парасюк не прийшов на допит у справі про викрадення співробітника СБУ у Львівській області.

Захід транслював 112 канал.

Депутат увірвався в прес-центр Генпрокуратури і почав звинувачувати прокурора в тому, що його адвокати не можуть додзвонитися в ГПУ. Парасюк почав вимагати, щоб Куценко пояснив, чому до нього так і не додзвонилися. Йому нібито ніхто не дзвонив з приводу допиту, а коли дзвонив він сам, в ГПУ ніхто не брав слухавку.

Через деякий час Куценко, втомившись від монологу Парасюка, покинув прес-центр. Наостанок він запросив нардепа пройти з ним у кабінет, але Парасюк вирішив залишитися перед телекамерами. Куценко також повідомив Парасюка, що ГПУ чекає його 26 жовтня на допит.

"Я перед цією країною і перед Богом чистий", - заявив у свою чергу Парасюк, пригрозивши Куценкові, що його час скоро спливе.

Нагадаємо, що

Куценко є останнім часом основним спікером. У тому числі він повідомив про чотири кримінальні справи проти Парасюка: за підозрою у викраденні співробітника СБУ у Львівській області, щодо побиття прокурора на засіданні суду у Геннадія Корбана, з приводу втручання в роботу Печерського суду, стосовно нападу на заступника начальника управління "К" Василя Пісного.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram