ГоловнаПолітика

Проти Парасюка порушили справу у зв'язку з нападом на співробітника СБУ

Пісний написав заяву в Генпрокуратуру про заподіяння тілесних ушкоджень.

Проти Парасюка порушили справу у зв'язку з нападом на співробітника СБУ
Фото: Макс Левин

Генеральна прокуратура почала кримінальне провадження у зв'язку з нападом нардепа Володимира Парасюка на співробітника СБУ Василя Пісного, повідомила прес-секретар служби Олена Гітлянська.

"Сьогодні ми всі стали свідками невмотивованої агресії до співробітника спецслужби з боку позафракційного народного депутата Володимира Парасюка. Оцінка цього інциденту, який стався на засіданні парламентського комітету з питань запобігання та протидії корупції, буде зроблена виключно в правовому полі. Заступник начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Василь Пісний звернувся із заявою до Генеральної прокуратури України про заподіяння йому тілесних ушкоджень під час виконання службових обов'язків. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України", - написала вона у фейсбуці.

При цьому Гітлянська пообіцяла, що СБУ перевірить заяву Яценюка про те, що Пісний "кришує" контрабанду у Львівській області.

Нагадаємо, що

проти Парасюка порушено ще три кримінальні справи: за підозрою у викраденні співробітника СБУ у Львівській області, за побиття прокурора на засіданні суду в Геннадія Корбана і за втручання в роботу Печерського суду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram