ГоловнаПолітика

Суд заблокував конкурс на посаду керівника "Укрпошти"

Суд заблокував конкурс на посаду керівника "Укрпошти"
Фото: www.ukrposhta.com

Окружний адміністративний суд заблокував проведення конкурсу на посаду керівника національного оператора поштового зв'язку "Укрпошта".

Про це повідомив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський у Фейсбуці.

"Тільки що отримав ухвалу Окружного адміністративного суду - конкурс на керівника "Укрпошти" заблоковано. Дуже складно реалізовувати реформи там, де вся система опирається і робить усе, щоб керівники не призначались прозоро, адже тоді стане неможливо доїти держпідприємства та використовувати їх ресурс у власних інтересах. Звичайно ж, міністерство оскаржить цю ухвалу, але кожен день, витрачений на боротьбу, це день, викрадений у реформ, у нашого майбутнього людьми, які опікуються лише власними корупційними інтересами", - написав Пивоварський.

Нагадаємо, у вересні Мінінфраструктури оголосило конкурс на посаду керівника "Укрпошти". У жовтні міністерство склало шорт-ліст із п'яти кандидатів. Зокрема, на посаду керівника поштового підприємства претендують Артемій Єршов (працював керуючим директором компанії "Трійка Діалог Україна"), Дмитро Нікітін, Відас Даніелюс (пошта Литви), Тетяна Білоус і діючий в.о. гендиректора "Укрпошти" Ігор Ткачук.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram