ГоловнаПолітика

Лікарчук через суд домагається відновлення на посаді заступника голови ДФС

Попередній розгляд позову призначено на 30 листопада.

Лікарчук через суд домагається відновлення на посаді заступника голови ДФС
Фото: Макс Требухов

Колишній заступник голови Державної фіскальної служби Костянтин Лікарчук вимагає через суд визнати протиправним і скасувати розпорядження Кабміну, на підставі якого його було звільнено з посади. Крім того, позивач наполягає на відновленні на посаді.

Попередні слухання за його позовом до Кабміну та ДФС заплановані на 30 листопада в Окружному адміністративному суді Києва, пише РБК-Україна.

Як повідомив Лікарчук, він має намір просити суд розглянути справу, якомога швидше і очікує, що рішення буде прийнято протягом грудня.

"Своє звільнення вважаю абсолютно незаконним і впевнений, що при неупередженому розгляді суд мене на посаді відновить", - заявив Лікарчук.

"Всі іноземці, які будуть розглядатися, як каже Насіров, на цю посаду, повинні знати, а я буду їх про це інформувати публічно і в приватному порядку в силу своїх можливостей, що моє звільнення було незаконним і існує судовий розгляд, в якому я маю великі шанси виграти. Не думаю, що хтось з іноземців погодиться обійняти цю посаду в такій ситуації", - додав він.

Нагадаємо, Костянтина Лікарчука звільнили з посади заступника голови ДФС 7 вересня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram