ГоловнаПолітика

Стан здоров'я Мосійчука різко погіршився

У прес-службі стверджують, що слідчі не надавали лікарям доступу до тяжкохворого Мосійчука

Стан здоров'я Мосійчука різко погіршився
Фото: www.facebook.com/Andriy.Lozovy

Стан здоров'я народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Ігоря Мосійчука, який перебуває під вартою, різко погіршився.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мосійчука у Facebook.

"Наразі, народний депутат України Ігор Мосійчук утримується під вартою в спецпалаті лікарні швидкої медичної допомоги. Лікарями стабілізовано його стан здоров'я, але разом з тим в Ігоря Володимировича утримується стабільно підвищена температура. Лікарі пов'язують підвищену температуру в Мосійчука не з залікованою виразкою шлунку, а з болями в хребті, на які він скаржиться. У зв'язку з цим Мосійчук пройшов обстеження в клініці "Феофанія". Крім того, його відвідала народний депутат і лікар - Ольга Богомолець. Зараз, для того, щоб зняти болі, Ігорю Мосійчуку роблять регулярні ін'єкції знеболювального. Він очікує на огляд хірурга і невропатолога", - йдеться в повідомленні.

Раніше представники Радикальної партії і лікарі неодноразово заявляли про критичний стан здоров'я заарештованого, але, за їхніми даними, ніякої відповідної реакції не послідувало.

Також народний обранець заявив про тортури з боку міліціонерів для отримання необхідних свідчень.

Більше того, за даними прес-служби, слідчі не надавали лікарям доступу до тяжкохворого Мосійчука, вимагаючи від нього зізнання у тих злочинах, які йому інкримінують.

Нагадаємо, що 22 жовтня Генеральна прокуратура завершила досудове розслідування проти Мосійчука. Депутат підозрюється в отриманні 450 тис. гривень хабара.

17 вересня генпрокурор Віктор Шокін на засіданні Верховної Ради показав відео, на якому нардеп Мосійчук просить і отримує хабар за допомогу у підприємницькій діяльності. Після цього парламент дав згоду на арешт Мосійчука, а 18 жовтня суд його заарештував.

Ігор Мосійчук став широко відомий в 2011 році, коли його заарештували і засудили у справі так званих "васильківських терористів" за підготовку підриву пам'ятника Леніну у Василькові. Після подій на Майдані 2014 року його звільнили достроково, а потім і виправдали. Пізніше того ж року Мосійчука обрали спочатку в Київраду, а потім Верховну Раду за списком від Радикальної партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram