ГоловнаПолітика

Свободівець" Мірошниченко заявив про побиття співмешканцем колишньої дружини (оновлено)

При цьому версій конфлікту є дві.

Колишнього народного депутата Ігоря Мірошниченка, який проходить у Київраду за списком "Свободи", побили.

Телеканал "Еспрессо.TV" показав сюжет, під час якого патрульний поліцейський розповідає про конфлікт Мірошниченка з якимсь чоловіком. Той дав свідчення поліції, що допомагав ремонтувати шафу колишній дружині нардепа, коли з'явився Мірошничеко. Останньому суд нібито заборонив перебувати в квартирі, де живе його колишня дружина. "Свободівець" нібито вдарив жінку, що перебуває на 5 місяці вагітності, коліном в живіт. Чоловік вирішив заступитися за неї.

Сам Мірошниченко у своєму фейсбуку виклав фотографії і висловив дещо іншу версію подій.

"Останні 10 місяців я не живу зі своєю дружиною і з нею офіційно розлучений. Однак у мене з нею є спільна дитина, якій 7 років і яку я безмежно люблю! Дитина з дружиною згідно із судовою ухвалою проживає в квартирі на проспекті Бажана, 12 у Києві, яка є моєю власністю, ДЕ Я ЗАРЕЄСТРОВАНИЙ протягом останніх 10 років. У мене немає жодної заборони або обмеження відвідувати свою квартиру", - написав "свободівець".

"Вчора близько 21 години 30 хвилин я повернувся з денної прогулянки з донькою. Колишня дружина відкрила після тривалої паузи мені двері моєї квартири, в якій вона проживає з дочкою, пустила нас в помешкання. Оскільки протягом дня ми з донькою купили їй кілька речей у магазині, я попросив малу одягнути ці речі, щоб переконатися, що вони їй підходять. Я вирішив зайти в спальну кімнату забрати коричневий светр. Моя колишня дружина сказала, що там моїх речей немає і заходити туди не треба. Однак я без будь-яких перешкод відчинив двері. На ліжку я побачив чоловіка в нижній білизні, з яким ніколи не зустрічався раніше. Без будь-яких розмов цей чоловік схопився на ноги і завдав мені удар в обличчя. Після цього він схопив мене за волосся, повалив на підлогу і почав безперервно бити мене по голові і в обличчя руками, ліктями і ногою", - додав Мірошниченко.

"Свободівець" після конфлікту викликав поліцію. Чоловіка, який побив Мірошниченка, затримали.

Свого кривдника Мірошниченко називає давнім коханцем колишньої дружини.

Пізніше Мірошниченко з лікарняного ліжка дав коментар ЗМІ. Він заявив, що не знає, чи вагітна його колишня дружина. "Свободівець" також розповів цікаву подробицю про квартиру, в якій живе його екс-дружина.

"Ця квартира є моєю власністю, оскільки я її приватизував. Ця квартира була моєю власністю завжди протягом 10 років, стільки, скільки ми там живемо. Цю квартиру дали, я так розумію, її матері, яка працювала в Адміністрації Президента. Але вона не мала можливості її приватизувати, а оскільки ми створили сім'ю, то приватизував її я", - сказав він.

При цьому Мірошниченко заявив, що не претендує на цю квартиру.

Соратниця Мірошниченка по партії "Свобода" Вікторія Мурич у своєму фейсбуку повідомила, що побитий політик перебуває на лікуванні у Феофанії.

Журналісти взяли коментар і у колишньої дружини Мірошниченка, а також у її співмешканця Івана Абрамова. Та розповіла, що у неї, коли прийшов Мірошниченко, був її цивільний чоловік Абрамов. "Свободівець" нібито штовхнув її ногою в живіт, Абрамов це побачив і за неї заступився. Жінка також розповіла, що вона на третьому місяці вагітності, а на свою дочку Мірошниченко аліменти не платить.

Абрамов же визнав, що бив Мірошниченка, проте заявив, що зробив це, тому що вагітну жінку бити не можна.

Нагадаємо, що колишній журналіст Мірошниченко в 2014 році став одним з головних ворогів преси за побиття в.о. генерального директора НТКУ Олександра Пантелеймонова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram