ГоловнаКультура

Книгу "Майдан. Нерозказана історія" презентують у Лондоні

Зустріч пройде у Спілці українців.

У середу, 4 листопада, в Лондоні відбудеться презентація книги шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної "Майдан. Нерозказана історія".

Зустріч пройде в Центральному будинку СУВ (Спілка українців у Великобританії) - вул. Лінден Ґарден, 49 - о 18:15 за місцевим часом.

Під час презентації читачі зможуть поставити всі запитання про розслідування подій на Майдані і нинішню політичну ситуацію в Україні. Також - купити книгу з автографом.

Нагадаємо, раніше презентації книги відбулися в Києві, Запоріжжі, Львові, Черкасах, Дніпропетровську, Кривому Розі, Одесі та ін. містах, а також у рамках Форуму видавців і літературного фестивалю "Книжковий Арсенал".

"Майдан. Нерозказана історія" стало одним з найбільш комерційно успішних видань: з моменту виходу в лютому реалізовано більш ніж 24 тисячі примірників - російською й українською мовами. Частину грошей, виручених від продажу, переказано в Центральний військовий госпіталь для лікування бійців, поранених у зоні АТО.

Докладно про книгу можна прочитати на офіційному сайті - Maidanbook.com.ua. Придбати електронну версію - на сайті Bookland.com.

"У цій книзі зібрано відверті інтерв'ю з головними героями тієї історичної зими. Героями, які перебували по обидві сторони барикад. 80% контенту - унікальні дані та свідчення очевидців - публікуються вперше. Завдання - максимально точно реконструювати події, передусім кулуарні, процеси, які були приховані від очей тих, хто мерз на площах, але які безпосередньо вплинули на результат Революції гідності", - йдеться в описі.

Нагадаємо, в книзі подано відповіді на запитання, як планували і здійснювали розгін студентів; хто готував бійню на Банковій 1 грудня і спробу розгону Майдану 10 грудня; хто доправив із Росії в Україну "гуманітарний вантаж" - 13000 гранат, які застосовували проти Майдану; який наказ отримали снайпери, виведені на позиції ще 14 лютого; хто розстрілював героїв Небесної сотні; якими були останні години Віктора Януковича як президента, і хто допомагав йому здійснити втечу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram