ГоловнаПолітика

ЦВК назвала мерів Прилук, Сміли, Южного та Очакова

На сайті комісії оновилися дані з результатами виборів

ЦВК назвала мерів Прилук, Сміли, Южного та Очакова
Фото: informator.lg.ua

Центральна виборча комісія визнала обраними мерів цілої низки невеликих міст, серед яких міста обласного значення Прилуки, Сміла, Южне і Очаків.

Градоначальником Прилук стала директор місцевого гуманітарно-педагогічного коледжу Ольга Попенко (Батьківщина) з 25,87% голосів. Попередній мер Дмитро Барнаш (Свобода) став лише третім з 19,04%.

У Смілі переміг президент регбійно-футбольного клубу "Сміла" Олексій Цибко (самовисування) з 39,38%. З квітня цього року в місті не було мера.

У Южному залишився старий мер Володимир Новацький (самовисування), якого підтримали 71,08% виборців.

В Очакові обрали секретаря міськради Сергій Бичкова (самовисування), за нього проголосували 37,66% виборців. У місті не було мера від початку 2015 року.

Крім того, мером Миколаївки у Донецькій області став Олександр Марков (самовисування, 53,77%), мером Білозерського у Донецькій області - Сергій Макеєв (самовисування, 54,8%), мером Кодими в Одеській області - Володимир Склярук (самовисування, 62, 94%), мером Хорола у Полтавській області Сергій Волошин (Батьківщина, 29,55%), мером Середини-Буди в Сумській області - Олександр Ген (Воля народу, 66,21%), мером Новоселиці в Чернівецькій області - Марія Нікорич (самовисування, 70,19%).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram