ГоловнаПолітика

"Вести. Репортер" перестав виходити на папері

Журнал Клименка переходить в оnline

"Вести. Репортер" перестав виходити на папері
Фото: joinfo.ua

Журнал "Вести. Репортер" переходить в оnline і найближчим часом буде повністю інтегрований із сайтом "Вести". Видання припиняє випуск друкованих номерів.

"Таке рішення пов'язане зі зміною потреб аудиторії, а також необхідністю відповідати новим викликам на медіаринку України в умовах активного скорочення дистрибуції преси", - сказано у повідомленні на сайті "Вести".

Online-версію журналу оновлять і розширять. Формат журналу залишається, зміниться лише спосіб донесення до аудиторії. Велика частина редакційного колективу продовжить роботу над випуском online-номерів.

Нагадаємо, у медіа-холдинг "Вести" (ТОВ "Мультимедіа Інвест Груп") входять однойменна щоденна безкоштовна газета, радіо, телеканал UBR і щотижневий журнал "Репортер".

У липні в холдингу змінилося керівництво, його очолила цивільна дружина екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка Ольга Семченко. Останньому приписують володіння медіа-холдингом "Вести".

Журнал "Вести. Репортер" продавався за дуже низькою порівняно з аналогічними продуктами ціною. Рекомендована роздрібна ціна становила 10 гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram