ГоловнаПолітика

У будівлі ДФС у Сумській області провели обшук

Вилучено комп'ютерну техніку та документи

У будівлі ДФС у Сумській області провели обшук

Сьогодні працівники прокуратури провели обшук у будівлі Державної фіскальної служби в Сумській області, під час якого вилучили документи та комп'ютерну техніку

Про це повідомляє офіційний сайт обласної прокуратури.

"Слідчим відділом прокуратури Сумської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо посадових осіб ГУ Міндоходів у Сумській області та ДПІ м. Суми, які в 2013 році з метою здійснення незаконного адміністративного тиску на ТОВ "К." для запобігання подальшого ведення ним господарської діяльності організували та забезпечили внесення до акту перевірки завідомо неправдивих відомостей про порушення", - йдеться в повідомленні.

Для відновлення і вилучення можливо знищеної інформації з електронних носіїв призначено спеціальні експертизи, а документи долучено до матеріалів розслідування.

Раніше головному державному ревізору-інспектору ДФС у Сумській області повідомили про підозру у зловживанні владою та службовому підробленні.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що 42% вищого керівництва центрального апарату ДФС підлягають негайному звільненню за законом про люстрацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram