ГоловнаПолітика

Луценкові вартувало давно провести "жорстку розмову" всередині БПП, - Тетерук

У НФ відповіли на критику прем'єр-міністра.

Луценкові вартувало давно провести "жорстку розмову" всередині БПП, - Тетерук
Фото: Макс Требухов

Керівник фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко вчора в ефірі одного з телеканалів заявив про те, що необхідно провести жорстку бесіду з прем'єр-міністром про ситуацію в житлово-комунальному господарстві, ситуацію з пенсіями та зарплатами.

У "Народному фронті" вважають, що члени БПП також відповідальні за ці сфери.

"Як перший заступник голови фракції «Народний фронт», нагадую своєму колезі, що саме за ці напрямки відповідальні чиновники, делеговані до Кабінету Міністрів від Блоку Петра Порошенка", - наголосив Андрій Тетерук на своїй сторінці у Facebook, коментуючи слова Луценка.

Зокрема, зазначив він - за ситуацію в енергетиці, за здійснення соціальної політики, за ситуацію в житлово-комунальному господарстві, стан освіти, за медицину.

"Усі ці посадові особи представляють Блок Петра Порошенка", - наголосив Андрій Тетерук.

Він також додав, що після фінансової децентралізації керівники обласних адміністрацій, призначення яких відбувається через Адміністрацію президента України, несуть особисту відповідальність за стан справ у своїх регіонах.

"Тому є ще одна можливість провести жорстку розмову всередині Блоку Петра Порошенка", - підкреслив Тетерук.

"Дивним виглядає те, що тільки після виборів окремі політики почали усвідомлювати складну ситуацію в країні. Тоді як і уряд, і фракція «Народний фронт» продовжують послідовно вирішувати проблеми країни в щоденному режимі", - зазначив народний депутат.

Тетерук також додав, що реформи в уряді запровадили представники «Народного фронту»: Арсен Аваков - реформу МВС, Павло Петренко - пакет реформ у Мін'юсті «за повного сприяння прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram