ГоловнаКультура

Гурт Nesprosta 5 листопада презентує альбом "Неевклідова любов"

Перший з 12 концертів туру пройде в Києві.

Гурт Nesprosta 5 листопада презентує альбом "Неевклідова любов"

У четвер, 5 листопада, в київському клубі Atlas відбудеться концерт-презентація альбому "Неевклідова любов" гурту Nesprosta.

Гурт існує з 2002 року. На рахунку в Nesprosta - чотири повноцінні альбоми і велика кількість виступів в Україні, серед яких сотні в зоні АТО.

Сьогодні музиканти планують тур 12 містами України на підтримку п'ятої платівки "Неевклідова любов", у рамках якого відбудеться і київський концерт.

"11 фантастичних пісень про любов. Про те, що оточує нас. Адже все наше життя - про любов. Це робота, навчання, любов є в кожному з нас. І це єдина сила на землі, для якої немає нічого неможливого. Вона незвичайна, не підвладна законам, вона вища від гір і легша від сліз, коли вона змінює світ. Це неевклідова любов", - саме так пояснює концепцію альбому фронтмен гурту Денис Блощинський.

Окрім нових пісень, музиканти працюють над зйомками відеоряду для графічного супроводу пісень і новим звучанням, яке можна буде почути 5 листопада, клуб Atlas (вулиця Січових Стрільців, 37-41). Початок о 19:00. Вартість квитків – 120-300 грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram