ГоловнаКультура

Кінотеатр "Жовтень" відкриється наступного тижня

Сьогодні в кінотеатр привезли меблі.

Київський кінотеатр “Жовтень” відкриється після реконструкції наступного тижня, 18 жовтня. Директор кінотеатру Людмила Горделадзе в коментарі LB.ua підтвердила, що "Жовтень" буде готовий прийняти глядачів вчасно.

"Я буваю там по шість разів на день і запевняю вас, що кінотеатр буде відкрито вчасно. Запрошую всіх охочих на відкриття, буде прем'єра українського фільму, правда, я не можу говорити, якого саме", - повідомила Горделадзе.

Водночас активіст громадської організації "Врятуй "Жовтень" Сергій Щелкунов висловлює побоювання, що ремонт не буде закінчено вчасно. "Київська влада просто хоче попіаритися на цьому. Там пройде прем'єра українського фільму, але що буде далі - незрозуміло. Ця ситуація абсолютно аналогічна з проектом "Поштова площа" - суцільна показуха", - говорить LB.ua Щелкунов.

Горделадзе сказала LB.ua, що в поширенні інформації про зрив термінів реконструкції зацікавлений "інший кандидат". Очевидно, мова йде про одного з політичних опонентів мера Кличка. (Пан Щелкунов зізнався кореспондентові, що співпрацює з кандидатом від партії "УКРОП"). У кожному разі директор кінотеатру запевняє, що він почне свою роботу 18-го.

Нагадаємо, торік

двоє студентів підпалили кінотеатр "Жовтень", аргументувавши свій вчинок тим, що хотіли зірвати показ фільму на ЛГБТ-тематику. Після мітингу біля міської адміністрації влада виділила сумарно 53 млн гривень на реконструкцію кінотеатру. Палії отримали умовний термін за хуліганство.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram